La revista degana en valencià

1000 concerts i 8 discs discogràfics avalen la insurrecció. «Insurrecte», el nou disc d’Andreu Valor.

14/02/2020

Insurrecte ens presenta 10 cançons, inicialment, amb una sonoritat renovada, textures ambientals i arranjaments propis d’un pop-folk nord-europeu capaç de mantindre l’essència del missatge mentre ens transporta a experimentar noves sensacions sonores i la contundència rítmica en alguns dels temes. Novetat tangible en un projecte d’Andreu Valor.

Aquestes 10 cançons pretenen mantenir l’ànima rebel que planta cara a les injustícies i canta a la pau, que fermen l’artista valencià. El cantautor proposa un disc obert! Significa que en aquesta velocitat voràgine dels nostres temps, s’atreveix a seguir amb els formats clàssics, cd i vinil, però amb l’estratègia de no donar-ho tot de colp.

A través d’un codi QR inserit als treballs físics, es podran aconseguir noves cançons inèdites i nou material en primícia per incentivar el vincle. El nou disc compta amb dos elements claus en aquesta nova aposta: la presència dels productors i arranjadors, Blai Antoni Vañó & Hèctor Tirado, responsables de donar-li forma al nou treball i la renovació sonora i visual de cada directe.

El disc compta amb la col·laboració de Samantha Gilabert, la cantant de Beniarrés (El Comtat) d’OT, al tema que obri el disc, «Et declare la pau».