La revista degana en valencià

Albena Produccions: 25 anys.

Des de Saó, volem felicitar i sumar-nos a l’alegria perquè una companyia de teatre, al País Valencià, complisca els seus primers 25 anys.

10/12/2019  Tal dia com avui 10 de desembre (era dissabte) de l’any 1994, Albena estrenava el seu primer espectacle CURRÍCULUM, escrit per Carles Alberola juntament amb Pasqual Alapont i interpretat per ell mateix, al centre Cultural de Mislata. La companyia també compleix els 25 anys de trajectòria.

Des d’aleshores més d’una vintena d’espectacles, una dotzena de sèries per a televisió, un parell de curtmetratges i la pel·lícula M’esperaràs?, estrenada fa un any, han estat les seues produccions. Companyia resident a l’Alcúdia (València), està formada per Carles Alberola i Toni Benavent, amb un equip que ha anat variant al llarg dels anys, havent treballant amb centenars de professionals de tota la geografia.

Més d’una cinquantena de premis avalen l’activitat professional en teatre i televisió, tant al terreny de l’escriptura, com de la posada en escena, els treballs interpretatius, i també al terreny dels musicals.

En aquests temps encara incerts, Albena espera poder seguir oferint cultura i entreteniment, diversió i reflexió pel pròxim 2020.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top