La revista degana en valencià

L’Estat premia l’Alfàs del Pi, Almussafes, Gandia i Torrent per les seues polítiques locals innovadores

Redacció

 La Secretaria d’Estat de R+D+i ha lliurat nou distincions ‘Ciutat de la Ciència i la Innovació’, de les quals, quatre són a municipis valencians. L’Alfàs del Pi, Almussafes, Gandia i Torrent han estat reconeguts per promoure la innovació en els ajuntaments, en línia amb el programa europeu Horitzó 2020 i l’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i d’Innovació.

En aquests guardons la Secretaria d’Estat de R+D+i reconeix el potencial innovador dels ajuntaments, valorant especialment les iniciatives innovadores de prestació dels serveis públics, govern electrònic, lliure accés a la informació, així com les activitats orientades al creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

A través d’aquesta distinció, els quatre municipis valencians passen a formar part de la Xarxa Innpulso que ja compta amb 62 localitats. Aquesta xarxa permet que els municipis col·laboren entre ells en diferents projectes possibilitant l’intercanvi d’experiències i metodologies d’innovació que els permeten avançar aplicant polítiques locals innovadores.