La revista degana en valencià

Aprendre a millorar la comunicació

05/05/2020

Silla ofereix el curs «La imatge de l’Administració a través dels textos. Tècniques per a millorar la comunicació»

El Servei de Normalització Lingüística de Silla, en aquesta època de confinament per la crisi sanitària, ha oferit al personal de l’Ajuntament el curs en línia «La imatge de l’Administració a través dels textos. Tècniques per a millorar la comunicació». Aquest curs té com a objectius adquirir una visió global de com s’ha de redactar en una administració del s. xxi i dotar d’estratègies per millorar la comunicació.

El curs, elaborat i tutoritzat per la tècnica del Servei, pretén ensenyar a redactar amb un llenguatge senzill, clar i entenedor; aprendre tècniques per a millorar la redacció dels documents administratius, i conèixer recursos bibliogràfics i pàgines web que ens ajuden a comunicar-nos millor.

L’Administració pretén aproximar-se a la ciutadania, ser accessibles, transparents, però tot això no serà possible si les administracions no fan un esforç modernitzant el llenguatge administratiu. La redacció, la correcció i el disseny dels documents són aspectes importantíssim si volem aconseguir una comunicació eficaç dins de l’Administració o en relació amb la ciutadania.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top