La revista degana en valencià

Bankia dóna suport amb 100.000 euros a la Fundació Bancaixa per a impulsar projectes mediambientals a la Comunitat Valenciana

Acord en matèria de medi ambient

Bankia dóna suport amb 100.000 euros a la Fundació Bancaixa per a impulsar projectes mediambientals a la Comunitat Valenciana

• Aquest acord entre totes dues entitats amplia la col·laboració que vénen desenvolupant en matèria d’acció social

València, 07/05/2019. Bankia dóna suport amb 100.000 euros a la Fundació Bancaixa amb l’objectiu de llançar una convocatòria d’ajudes conjunta dirigida a entitats que desenvolupen propostes relacionades amb la protecció del medi ambient a la Comunitat Valenciana per a donar suport, d’aquesta forma, la posada en marxa de projectes que garantisquen la conservació de l’entorn natural en les tres províncies.

El conveni ha sigut subscrit, en una trobada celebrada en la seu de la Fundació Bancaixa a València, pel president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón; el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas; i la coordinadora de la Direcció general de Comunicació de Bankia a la Comunitat Valenciana, Isabel Rubio. 

Durant la trobada, Rafael Alcón ha ressaltat ‘la importància de la col·laboració amb Bankia, que confia una vegada més en la Fundació Bancaixa per a desenvolupar projectes en benefici de la societat valenciana i, en aquest cas, en un camp tan prioritari com és ajudar la conservació i sostenibilitat del medi ambient, el millor llegat que podem deixar a les pròximes generacions”. 

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, per part seua, ha subratllat “que el medi ambient és una de les línies prioritàries de l’acció social de Bankia”. “Estem molt il·lusionats amb la signatura d’aquest nou acord amb Fundació Bancaixa que té com a principal objectiu impulsar iniciatives mediambientals en una comunitat autònoma fonamental per a la nostra entitat financera”, ha subratllat Casas.

Aquesta col·laboració mediambiental se suma a la que Bankia i Fundació Bancaixa desenvolupen anualment en matèria d’acció social amb les convocatòries d’ajudes a associacions de la Comunitat Valenciana que desenvolupen projectes d’exclusió social, cooperació internacional i discapacitat.


Foto 1 (d’esquerra a dta.): la coordinadora de la Direcció general de Comunicació de Bankia a la Comunitat Valenciana, Isabel Rubio; el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón; i el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas.

Foto 2 (d’esquerra a dta.): el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas; la coordinadora de la Direcció general de Comunicació de Bankia a la Comunitat Valenciana, Isabel Rubio; i el president de la Fundació Bancaixa, Rafael Alcón.


Bankia
Bankia consolida i reforça el seu compromís amb la societat a través de cinc línies prioritàries d’acció social: ocupació i formació, habitatge, desenvolupament local i rural, discapacitat i medi ambient. L’entitat financera centra la seua inversió social en aquestes àrees i manté el seu compromís amb la societat a través de la implicació de tota la seua estructura i els seus professionals. La política de Responsabilitat Social Corporativa es caracteritza per ser capil·lar i pròxima en relacionar l’activitat social del banc amb el seu negoci allí on els seus propis professionals detecten problemàtiques socioeconòmiques i col·lectius en situació de vulnerabilitat. 

Fundació Bancaixa
Fundació Bancaixa té l’Acció Social i la Cultura com les seues dues àrees estratègiques d’actuació. Dins de l’àrea d’Acció Social, desenvolupa convocatòries d’ajudes a associacions sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a projectes en matèria d’exclusió social, cooperació internacional, discapacitat i medi ambient. A més, ofereix activitats que, des d’una perspectiva social, acosten la cultura a col·lectius específics com a escolars, persones majors, persones amb discapacitat, i persones en risc d’exclusió social.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top