La revista degana en valencià

Campanes, campanars i campaners valencians – Nº 433

Els veiem a cada poble, a cada ciutat, i observem la seua alçada i la seua majestuositat. De la mateixa manera, a cada poble, a cada ciutat, les escoltem. Marquen les hores o criden a missa, avisen si algú ha mort o ens transmeten alegria un dia festiu. En efecte, els campanars i les campanes componen el paisatge visual i sonor valencià, i potser no som conscients de la seua importància.

És per això que des Saó hem volgut dedicar-hi aquest Quadern, que de segur que no deixarà indiferent a ningú. Coordinat per Pau Sarrió, transmet la passió per les campanes i fa una perfecta radiografia del que van ser i del que són en l’actualitat. Un Quadern amb nombrosos detalls que sorprendran i faran que a partir d’ara, quan escoltem les campanes o vegem un campanar apreciem que estem davant d’un patrimoni de valor indubtable.

La radiografia d’aquest patrimoni sonor valencià que us oferim ve de la mà de Francesc Llop i Bayo, Antonio Ruiz, Joan Alepuz i Eliseu Martínez, i es completa amb una entrevista que Alfred Ramos i Teresa Ciges han plantejat a Pau Sarrió. Esperem que gaudiu tant com nosaltres en aquesta immersió en el món de les campanes.

PREU ARTICLE: -
SUBTOTAL: -
IVA: -
ENVIAMENT: -
TOTAL: -

Categories

Inscriu-te al nostre butlletí

Top