La revista degana en valencià

La Ciutat de les Arts i les Ciències també s’implica en la Primavera Educativa

Redacció

Sembla que enrere va quedar l’època en què la Ciutat de les Arts i les Ciències donava l’esquena a la societat valenciana. Ara s’implica en la Primavera Valenciana oferint un conjunt d’activitats de lliure accés per aquest cap de setmana, en què la ciutat de València estarà repleta d’activitats culturals. Tallers en els exteriors, el concert de “Com sona l’ESO”, projectes educatius d’empreses o conferències a l’Auditori del Museu són algunes de les accions que es realitzaran des del divendres 13 al diumenge 15 de maig.

Divendres 13, de 12 a 20 hores, el passeig Sud i Arqueries albergaran tallers didàctics d’àmbit científic realitzats per centres educatius i experiències que es realitzen en la Ciència a Escena del Museu, que es repetiran al llarg de tot el cap de setmana . A més, a les 22 hores tindrà lloc el concert “Com sona l’ESO”, una trobada anual d’alumnat i professorat de música de Secundària i Batxillerat que oferirà un concert en què participaran 1.400 persones.

L’Auditori acollirà el dissabte 14 de a les 10 hores l’última sessió del projecte ESTALMAT de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals que té com a objectiu l’estímul del talent matemàtic d’estudiants de 12 i 13 anys. A més, a les 16 hores es realitzarà una taula rodona sota el títol “L’ús de les Tics en Educació d’adults”.

Finalment, diumenge 15 es realitzaran tres conferències a l’Auditori. A les 10 hores es presentarà “La SEMCV Al-Khwarizimi com a dinamitzadora de l’educació matemàtica”. A continuació tindrà lloc la xerrada “Situació de l’educació tecnològica a la Comunitat Valenciana”, i per la vesprada, a les 16 hores, el “Projecte Gutemberg 3D”.