La revista degana en valencià

El món de la Pilota reflexiona sobre el seu futur

El centre de València es converteix durant els pròxims dies en l’epicentre intel·lectual de la Pilota amb motiu de la celebració del congrés “La Pilota Valenciana: Reptes per al segle XXI”. Administracions, universitats, federacions, docents, mitjans de comunicació i altres agents, es donen cita des d’avui a l’edifici de l’ADEIT de la Universitat de València per reflexionar-hi al voltant del futur del nostre esport en un esdeveniment considerat com l’inici de la modernitat de la Pilota.

Amb contínues referències cap a la necessitat d’unificar i d’ajuntar forces davant de la reapertura de la nova televisió valenciana, la jornada d’inauguració ha estat caracteritzada per la reivindicació general de treballar per la promoció del nostre esport entre les dones, així com per millorar la seua presència en tots els nivells organizatius del joc.

A més, és motiu de satisfacció la important afluència d’inscrits -vora 200 persones- i en especial la gran presència de docents valencians que gaudiran els pròxims dies de tallers didàctics basats en el valor pedagògic i motriu de la Pilota, en la seua riquesa cultural i en el seu poder de cohesió social.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top