La revista degana en valencià

Des De Les Ombres nou EP de VOL

02/11/2021

Un treball gestat a mitjan de l’any passat i que per motius de sobres coneguts s’ha anat dilatant.

L’enregistrament del present EP la teníem prevista per al 25 de març de 2020 i la pandèmia ens va noquejar de ple així que ho vam posposar per a l’estiu pensant que prompte tornaríem a la normalitat i les cançons les publicaríem a final de l’any.

Atés que aquesta situació sembla remetre, hem decidit editar el present treballe aquest setembre perquè les cançons puguen ser alliberades de l’estat d’excepció que ens ha tocat viure i que visquen el seu propi camí.

El leitmotiv dels temes són els records, les absències, el desamor, l’abús i el pas del temps que va deixant empremta en nosaltres.

Aquestes cançons van ser gravades, mesclades i masteritzades per Carlos Ortigosa en KarlSound (La Azotea de Karlsond) Alboraia (València).

Hi ha cançons com a L’EDAT D’OR és una versió del tema LA EDAD DE ORO de LA HABITACIÓN

ROJA (sota la supervisió de Jorge i Pau), és un xicotet homenatge als seus 25 anys de melodies i carretera.

Col·laboració especial en COR MEU AGUANTA, de Daniel Tormo Veu en Off de CRIT TEATRE.

Arranjament de piano i teclats: menys en L’EDAT D’OR són de Francesc Albero Marín.

Portada del EP/CD

VOL som:

Kike Serrano al baix de XÀTIVA (LA COSTERA)

Miguel Ángel Pérez a la batería de XÀTIVA (LA COSTERA)

Werner Van Dixhoorn a la guitarra elèctrica Holandés afincado en ALBORAIA (HORTA NORD) Ulises Calabuig i Ortiz a la veu y guitarra elèctrica de VALLADA (LA COSTERA)

Produït i editat per VOL al setembre de 2021. Fotografies: Arturo García Sutter (Col·lectiva Fotografia) Disseny i maquetació: Calabuig i Ortiz