La revista degana en valencià

El còmic valencià – Nº 432

El còmic valencià viu un moment molt dolç, molt dolç. Cada vegada, més lectors no habituals decideixen endinsar-se en el món de la historieta gràfica, i el País Valencià es posiciona com a focus de creació, com va ser en el passat.

És per això que des de Saó hem volgut fer-nos ressò de la vitalitat de què gaudeix aquesta expressió artística amb un Quadern que done a conéixer la trajectòria del còmic a casa nostra. Des dels seus orígens fins a l’actualitat. Recapitular, explicar i analitzar per conéixer-nos millor i fins i tot descobrir què estan fent els i les mestres de la llapissera.

I ho fem de la mà de persones que saben de què parlen. Pedro Porcel ens ofereix una panoràmica del còmic clàssic valencià, dels autors i personatges pioners que han passat a l’imaginari col·lectiu de molts xiquets valencians. Álvaro Pons ens endinsa en el món de la línia clara i la nova fornada de dibuixants. Óscar Gual escriu sobre el referent actual del còmic valencià: Paco Roca. I Clara-Iris Ramos ens mostra el còmic d’avantguarda incidint en la figura de Martín López Lam. A més, una entrevista a Miguel Calatayud i Paco Giménez, grans referents, acaben d’arredonir aquest Quadern.

Esperem que a través de les seues pàgines vos fem recordar la il·lusió de quan éreu menuts i teníeu un tebeo a les mans i, per què no, recuperem eixa il·lusió amb les noves propostes que el còmic valencià ens brinda.

PREU ARTICLE: -
SUBTOTAL: -
IVA: -
ENVIAMENT: -
TOTAL: -

Categories

Inscriu-te al nostre butlletí

Top