La revista degana en valencià

El mes en 10 tuits – nº 472

10/11/2021

@cortsval. Enhorabona a @antonimiro, Fill Predilecte i Medalla d’Or d’Alcoi. El president @enricmorera ha assistit a l’acte i ha destacat «la gran obra d’un alcoià universal i compromés amb la seua gent i el seu temps».

 

@rogerxativa. La ciutat d’Alcoi ha nomenat Fill Predilecte i ha atorgat la Medalla d’Or a l’artista Antoni Miró. L’Ajuntament de Xàtiva s’ha sumat a aquest merescut homenatge. Toni és un d’aquells imprescindibles, un pintor compromés amb el seu temps i amb el seu territori. ENHORABONA.

 

@toni_molla. Jo, de xicotet, era del València CF. La vida em va portar per altres camins. Però avui, ves per on, soc més xoto-merengot que el recordat Espanyeta.

 

@ximopuig. Gràcies per l’actitud, el diàleg i el treball. Rubén, has estat una part fonamental en un temps extraordinari. Seguim treballant amb una agenda clara: la reactivació social, l’impuls econòmic i la superació definitiva de la pandèmia. Molta sort.

 

@rmartinezdalmau. Un gust haver participat en l’obertura del cus acadèmic de la @UV_EG al claustre de la Nau. Amb l’inici del curs a la Universitat de València comença també el meu retorn com a professor de Dret Constitucional a @DretUV.

 

@Compromís. Primer, els acords polítics; després, la gestió. @monicaoltra aconsegueix que una comissió negocie els pressupostos autonòmics entre tots els partits del Govern valencià.

 

@Hector_Illueca_. Els pressupostos són el reflex del país que volem. Per això mereixen un debat transversal, constructiu i en comú entre els socis del Govern del Botànic, i així li ho he transmés al conseller d’Hisenda. El repte és transformar el model productiu i garantir els drets socials.

 

@perearagones. La força del carrer ens fa imbatibles. Caminem plegats cap a la independència, per assolir una República catalana justa i pròspera. Visca Catalunya lliure!

 

@LaMarinaPlaza1. Denuncien que un socorrista de Calp li crida «pocavergonya» a una banyista per parlar-li en valencià.

 

@CR12300 Carles Ripollés #Bondia. Com sabeu, jo ho medisc tot en comarques dels Ports, i si no, no m’entenc. L’illa canària de la Palma fa tres quarts de la comarca dels Ports en superfície però nou comarques dels Ports en població.