La revista degana en valencià

El mes en 10 tuits

26/03/2021

Fran Ferri @franferri

La vivenda és un DRET. Sense peros.

Glòria Tello @gtellocompany

Enguany es compleixen 100 anys de la setmana d’homenatges que la ciutat de #València va dedicar a #BlscoIbáñez després de la seua consagració internacionla i des de @AjuntamentVLC hem dissenyat diverses accions commemoratives que permeten recordar-ho.

VilaWeb @VilaWeb

“Dos trets al cap sense caputxa” Un nou àudio revela com van ser assassinats Lasa i Zabala.

Ignasi Serra Nicolau @IgnasiSerra86

Fa uns dies faltva Agustí Agulló, activista d’Elx, defensor de la llengua i del país al sud. Gent com ell és ben necessària. DEP

Vicent Olmos @VicentOlmos2

El millor d’”Espurna” és el plaer que causa la lectura de la prosa ordenada de Serra. La seua tènue ironia, la seua capacitat de concisió, el seu estricgte ordre mental han infantat un vol memorable que rescata uns anys llépolament i irrepetibles.

Alexandre Ruiz Gadea @alexrois

Discriminació ciutadana per l’ús de la nostra llengua materna, institucions valencianes menyspreant el valencià, empreses públiques espanyoles ignorant que el #PaísValencià és bilingüe, televisions sense reciprocitat… Fins a quan? #DiaDeLaLlenguaMaterna

Corts Valencianes @cortsval

Presidències de parlaments autonòmics reivindiquen la importància dels idiomes oficials en el Dia Europeu de la Llengua Materna.

Dolors Bassa @dolorsbassac

Tornem a estar en mans del Suprem per poder mantenir un tercer grau que no és llibertat, ni és cap privilegi. És el dret que tenim en compliment d’una sentència injusta i venjativa. Però, i avui més que mai, ens reivindiquem republicanes i feministes. I això no ho canviaran mai!

Ximo Puig @ximopuig

En 15 dies, amb l’esforç de cada valenciana i valencià hem aconseguit: reduir els malats a la meitat: de 70.423 a 37.387. Reduir els hospitalitzats a la meitat: de 4.657 a 2.343. Estem salvant moltes vides. Res és ara més important. Gràcies.

Lluís Mi Campos @lluismicampos

Violència i llevar la llibertat també és que els pensionistes i parats no cobren el salari mínim o que moltes persones paguen la llum a preu d’or en hivern i no arriben a final de mes. Estaria bé manifestar-se per estes coses i no caure en paranys electorals.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top