La revista degana en valencià

El Partit Popular no té corruptes

“Rajoy, per què no et retires mante, i deixes que acabem de trobar-li el tast a la primavera?”

Ni imputats, ni encausats, ni empresonats, ni investigats. Res. De tot això res de res. Els seus militants són tots un exemple, un model a seguir pels qui militen en política.

Això per obra i art de la martingala que estan aplicant,  que consisteix a donar de baixa del partit a aquell que entra en algun procés que puga «tacar» la imatge i prestigi del partit, com si la «taca»  és poguera rentar.

Quan els periodistes qüestionen el portaveu del Partit Popular vers algun afer en concret, aquest diu que l’encausa’t en qüestió, res té a veure amb el PP i per tant el partit està exempt de cap responsabilitat ni vincle que el relacione amb el possible investigat. Per tant, el partit no haurà d’assumir cap responsabilitat de cap tipus.

El primer partit imputat de la història, és ensems el partit més podrit, nefast, impresentable, desvergonyit, mafiós, cínic, inútil, fals, caradura, lladre, lladre, lladre, mancat d’ètica, fabricant de mafiosos i immoral que mai pot existir en cap de lloc.

Jo crec que, ni en els països tercermundistes o a les repúbliques bananeres –com solem anomenar-les– pot haver-hi cap partit que reunisca tantes «virtuts» com els seguidors de la gavina.

Com que tenen al seu abast, un dels mitjans de influència i sotmetiment social que existeix; la televisió. I a més per a tota Espanya!   Doncs les coses les disfressen i les pinten com els ve de gust, això fa de paraigües de moltes realitats que son falsejades. I encara hi ha molts incondicionals que malgrat tots els merders que han fet, directament o indirecta, li resten importància i segueixen i seguiran fidels a la gavina.

El carrer està que bull. Metges, jutges, sanitat, jubilats, taxistes, policies, estudiants i dones, una munió de dones com mai havíem vist.

Però a ells això no els atemoreix. Per a aturar tots aquests moviments posaren en marxa la llei «mordassa».

Amb l’aplicació d’aquesta tenalla-llei poden aturar fins a la respiració del qui mostre la més mínima animadversió al que siga.

«Raperos», comediants, manifestants, polítics, cantants són reprimits fins a l’extrem d’esser empresonats.

El mitjans de comunicació miren amb lupa el que van a publicar, no siga cosa que se’n passem un poquet

i ens claven una multa.

I mentrimentres, personatges –sinistres– ex militants del PP van desfilant pels jutjats i d’ahí –toca, ja era hora!–  algun d’ells directament a la presó. Preventiva o per a complir la pena que ha resultat del juí, però a la garjola.

Catalunya aturada quasi mig any, i amb poques perspectives de solució a curt termini.

Rajoy, gallec tossut. Per què no et retires mante, i deixes que acabem de trobar-li el tast a la primavera?

Inscriu-te al nostre butlletí

Top