La revista degana en valencià

El TAMA acull el XV Cicle “BONIC” de Teatre Nadalenc per a Xiquets i Xiquetes al TAMA

11/12/2019

Es representaran les obres Oníricus, L’engranatge i De por.

El Cicle Bonic ve carregat d’espectacles on el teatre, el circ i la música es donen la mà. Un programa pensat per pasar una estona divertida en familia al TAMA.

Dia 26 de desembre (18.00 h). “Oníricus” de la Troupe Malabó Circ. Circ i teatre es fonen en una poètica proposta escènica que parteix del poder dels somnis. Delicada, subtil i divertida, Oníricus presenta a dos personatges que busquen la complicitat del públic per a aconseguir el seu somni.

Dia 27 de desembre (18.00 h). “L’engranatge” de la Finestra Nou Circ. Tres personatges disposats a desxifrar la més difícil de les fórmules, aconseguint, amb el treball en equip, la música i els malabars, la posada en marxa del seu particular i hipnòtic engranatge.

Dia 28 de desembre (18.00 h). “De por” de Dani Miquel. Un concert per a xiquets i xiquetes valentes i per a famílies que volen espantar la por. La “Maria no te por” ja no va sola, a aquesta mítica cançó de Dani Miquel se li sumen moltes altres que tenen com a protagonistes l’Home dels Nassos i uns altres.

 

Inscriu-te al nostre butlletí

Top