La revista degana en valencià

Els Amics de les Arts faran un únic concert a València

14/01/2022

El pròxim dimarts 8 de febrer, Els Amics de les Arts actuen a València

Primera vegada de la banda barcelonina al Teatre Olympia estrenaran “El senyal que esperaves”

Des del llançament del seu últim disc, “El senyal que esperaves”, Els Amics de les Arts havien manifestat públicament en diverses ocasions que tenien moltes ganes de tocar a València. La situació de pandèmia viscuda durant la gira del grup ha fet que fins ara no s’haja pogut anunciar el primer i únic concert de gira de la banda a capital valenciana.

Els Amics de les Arts actuaran al Teatre Olympia per primera vegada en la seua trajectòria. I en el concert que preparen per a l’ocasió conviuran alguns dels seus nous temes amb d’altres ja clàssics que revisiten, com Jean Luc, 4-3-3 o Louisiana o Els Camps de Cotó.

Sens dubte, el trio barceloní ha aconseguit ser una banda de referència de la música en català contemporània gràcies a les lletres creatives de les seves cançons i un pop ballable i juganer marca de la casa que ha aconseguit ser popular i intergeneracional.

Serà una ocasió molt especial on celebrar una actuació única que preparen en el marc dels seus últims concerts puntuals de final de gira. I és que la banda barcelonina s’acomiada temporalment dels escenaris, ja que aturaran els directes durant almenys un any per enregistrar un nou treball.

En definitiva el pròxim dimarts 8 de febrer a les 20 h es podran escoltar cançons d’ahir i de hui que ens faran ballar i emocionar en un concert explosiu i elèctric imperdible per a les seguidores i seguidors valencians. Els Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist.