La revista degana en valencià

En marxa el segon projecte de «Sis Veus».

Després de cinc anys rodant el seu Homenatge a Vicent Andrés Estellés, les valencianes Sis Veus: Maribel Crespo, Eva Dénia, Patxi Ferrer, M. Amparo Hurtado, Lola Ledesma i Merxe Martínez, estrenen «Els dies i les dones», un espectacle on la música tradicional i la poesia tornen a trobar-se. 

Peces populars arranjades per a l’ocasió −amb textos molt acurats que les actualitzen−, juntament amb temes originals d’inspiració tradicional. Tot al servei d’una història que situa la dona en les diferents etapes del cicle de la vida. Els poemes de Lola Andrés entrellacen les cançons i estructuren el conjunt. 

Un espectacle dinàmic, amb pinzellades de ball, per a regalar-se l’oïda i la vista.

I per a fer-ho realitat han posat en marxa una campanya de micromecenatge per a aquest segon projecte. Tesa Crespo ha realitzat la portada del disc i ara tenen 40 dies per assolir l’objectiu, 40 dies en què aniran desvetllant els detalls del projecte. És per això que elles es pregunten: «ens acompanyeu? Només heu de clicar en l’enllaç que teniu més avall, donar-vos d’alta en la plataforma Verkami i triar la recompensa que vos interesse»
http://vkm.is/elsdiesilesdones

Inscriu-te al nostre butlletí

Top