La revista degana en valencià

La festa per la ciència arriba aquest cap de setmana amb Expociència

Redacció

La VIII edició de la festa per la ciència que organitza el Parc Científic de la Universitat de València ja està ací. Demà dissabte 28 de maig, xiquets i majors podran gaudir de més de 70 activitats on els científics i els empresaris del Parc Científic obriran els seus laboratoris i instal·lacions amb l’objectiu d’acostar el coneixement i l’estima per la ciència.

Però, què és Expociència? És la jornada de portes obertes del Parc Científic –que ja està configurat com un element clau en l’ecosistema d’innovació valencià-, que celebra la seua festa de la ciència, la tecnologia i la innovació amb la finalitat de mostrar al públic en general la seua activitat investigadora d’una  forma lúdica i divulgativa.

Per això, entre les més de 70 activitats, hi haurà tallers de física, química, astronomia, robòtica o de mediambient, entre d’altres. Els més menuts buscaran antimatèria dins d’una piscina de boles, mentre que especialistes en contaminació lumínica faran que els participants prenguin consciència dels perills que aquesta suposa en molts aspectes de la nostra vida diària. A més, enguany Expociència recupera la visita als aquaris que la Universitat destina a la investigació marina, instal·lacions que de segur suscitaran la curiositat dels assistents.

La festa per la ciència serà de 10 a 14 hores, al Parc Científic de la Universitat de València( C/ Catedràtic Agustín Escardino, Paterna)