La revista degana en valencià

El festival Serenates divulgarà la música valenciana a través de tretze concerts

“13 concerts nocturns en què es dedica la programació a la música composta i interpretada per músics valencians, donant un protagonisme especial als més joves”

El festival Serenates, organitzat per la Universitat de València i l’Institut Valencià de Cultura, ja s’ha consolidat a la capital del Túria. Enguany es commemora la 31 edició, i ho fa a través de 13 concerts nocturns al claustre de la Nau i a la plaça del Patriarca en què es dedica la programació a la música composta i interpretada per músics valencians, donant un protagonisme especial als més joves.

La companyia de teatre Komos, El Grup de Dansa de la Universitat, l’Orquestra de València, el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, Capella de Ministrers, Melòmans, Kontakte i Mara Aranda i l’Orfeó Universitari, entre d’altres, seran els encarregats de posar música a les 13 nits amb talent valencià, que començaran l’24 de juny al 8 de juliol. Des de fa dos anys algunes de les actuacions del festival Serenates s’inclouen dins de la programació de la Gran Fira de València.

Al llarg d’aquestes 31 edicions el festival de la Universitat de València ha tingut un èxit rotund, per això cada vegada té més col·laboracions: l’Ajuntament de València, la Diputació de València, la Fundació Banc Sabadell, el Palau de la Música de València, l’EASD i el Palau de les Arts, que s’ha incorporat en aquesta edició

Els concerts seran a les 22:30 hores i tindran un preu simbòlic de 3 euros, i les entrades es poden adquirir ací: http://www.latenda.es/entrades. Els concerts dels dies 6, 7 i 8 de juliol es faran a les 21:30 hores a la plaça del patriarca, amb entrada lliure.

Ací pots consultar la programació completa

Inscriu-te al nostre butlletí

Top