La revista degana en valencià

Francesc Jover presenta a Cocentaina el llibre: «Cançons i Romanços del Comtat»

23/09/2020

Aquest llibre i CD és un recull folklòric immens, no sols de cançons i romanços, sinó també de rondalles, versos, contes, jocs i costums, en un ingent treball de camp que recorre diferents pobles de la comarca del Comtat. Les invitacions ja es poden reservar en la web www.entrades.cocentaina.es

El pròxim diumenge 27 de setembre, a les 19:00 h i al pati d’Armes del Palau Comtal, Francesc Jover presenta el seu darrer llibre, «Cançons i Romanços del Comtat», una presentació que organitza conjuntament la Garbera Cultural El Guaret amb la Regidoria de Cultura i en la qual col•labora la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet.

Està previst que intervinguen, a més de l’autor, Vicent Torrent, musicòleg valencià i intèrpret de música tradicional valenciana amb el grup Al Tall, com també Pep Gimeno «Botifarra», cantaor que ha dut a terme una important tasca de recopilació i d’adaptació de cançons de la tradició oral valenciana.

L’entrada a l’acte és gratuïta, però s’ha de reservar la invitació a través d’un servei de venda d’entrades en línia que acaba de posar en marxa l’Ajuntament i que tot just s’estrena amb aquesta activitat. Per a arreplegar la invitació cal entrar en la pàgina següent: www.entrades.cocentaina.es.

Els beneficis del llibre es destinaran a l’Associació Somriures, projecte de connexió vital de joves i xiquets dependents.

Finalment, cal destacar que el llibre té un preu de 22 euros i estarà en totes les llibreries de Cocentaina, tot i que el dia de la presentació es podrà adquirir per 20 euros, però es prega a qui vulga comprar-lo que porte l’import exacte.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top