La revista degana en valencià

La història de la música en valencià es reviurà amb un concert al Principal

Han passat 53 anys des que es va escoltar per primera vegada Al vent de Raimon. La música en valencià ha evolucionat d’una forma sorprenent en els últims temps, i això és el que es vol celebrar el proper 6 i 7 d’octubre al Teatre Principal de València: veure d’on venim i on anem a través de la cançó.

La idea del concert “Cantem valencià” naix des de Presidència de la Generalitat Valenciana, que va traslladar al mític Lluís Miquel la possibilitat de realitzar un espectacle sobre la cançó valenciana. Dit i fet. Després de meditar-ho, Lluís Miquel Campos, juntament amb Enric Murillo que s’encarrega de la direcció musical, ha organitzat un espectacle que recorrerà les figures i les cançons més emblemàtiques dels més de cinquanta anys de cançó en valencià.

L’espectacle comptarà amb l’actuació d’artistes consagrats, com Al Tall, Carraixet, Musicants, Rafa Xambó, Mara Aranda, Josep Nadal i Àlex Seguí (de la Gossa Sorda), Joan Amèric i APA, així com figures que han emergit en els últims temps com Andreu Valor, Mox, Aitana Ferrer, Rafel Arnal i Ina Martí, a més de la participació del cor de l’Eliana.

L’espectacle, que s’estrenarà el 6 d’octubre, es repetirà l’endemà, per facilitar l’assistència a tot aquell que ho desitge en una cita única per a la música en valencià. A més, l’organització prepara sorpreses per a l’esdeveniment que no deixaran indiferent als amants de la música feta en la nostra llengua.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top