La revista degana en valencià

Comença el Kafre Teatre de Picassent!

Ahir dia 16 de febrer es va iniciar la 13ª edició del festival Kafre Teatre a la Casa de Cultura de Picassent, enguany amb l’eslògan  “Les dones assalten el kafre”. Cinc espectacles que o bé per temàtica, o per l’autoria del text, la direcció i/o la interpretació són clarament femenins, una aposta pel teatre d’humor més irreverent i atrevit fet per dones.

El festival compta amb 13 anys de vida i amb un format menut d’entre 5 i 7 espectacles, ha anat consolidant-se dins del la programació de la Casa de Cultura de Picassent com un referent del teatre d’humor, acompanyat sempre d’una imatge pròpia i distintiva en cartelleria i díptics.

L’edició femenina d’enguany es va iniciar amb Fracassades, de la Calva Produccions, una història d’humor amarg sobre dues estrelles del cabaret en la seua decadència. El kafre continua el dia 17 amb el “Patricia’s Day” dos espectacles més de la línea “dura i canyera” del festival: Cul Kombat de Patricia Pardo Cia. i en sessió golfa Las Putas Amas, amb Patricia Sornosa i Patrícia Espejo.

Per a finalitzar el dia 18 amb dos espectacles de teatre musical, sense deixar l’humor: Two Ladies or not Two Ladies, de Cashalada Cia. i Las Más Bellotas de Cia. Aerea en sessió golfa.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top