La revista degana en valencià

Estrena de KITIKRAFT, de Bambalina Teatre, a la Casa de Cultura de Picassent

El 25 de març es va estrenar Kitikraft, el darrer muntatge d’una de les companyies més veteranes de l’escena valenciana.

Amb kitikraft, la companyia torna al treball de titelles i actors per a tots els públics, un dels grans pilars de la seua producció. I ho fa basant-se i fent referència al l’emblenmàtic Kraft, muntatge de 2007 on la cia trenca definitivament amb la mirada més clàssica de la titella i comença el treball amb objectes quotidians, combinant-los amb el moviment corporal dels actors i actrius.

Sense text ni llenguatge reconeixible però si comunicatiu, Kitikraft ens conta l’historia de kiti, personatge que fa de fil narratiu de l’espectacle. La interpretació i manipulació de titelles dels actors, la música en directe (composta i interpretada per Oscar Jareño), les titelles i elements escenogràfics (disseny de Jaume Policarpo) i la il.luminació de Victor Antón, fan de kitikraft un espectacle de gran emoció estètica i màgica. Faltarà evidentment rodatge per a que Kiti cresca i es convertisca en gran.

Jaume Policarpo és autor i director de l’espectàcle i en escena, actuant, manipulant elements i fent música en directe: Oscar Jareño, Aránzanzu Pastor i Juanma Picazo. La Casa de Cultura de Picassent va acollir l’estrena de l’espectacle, a la Sala, a banda del públic familiar habitual, amics i companys de la companyia i representants de l’escena valenciana.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top