La revista degana en valencià

La Crida pel Finançament inicia una arreplegada de signatures per donar suport al manifest “necessitem les claus de la caixa”

16/06/2021

El manifest unitari va ser presentat el passat dia 10 de juny en una concentració que va tindre lloc a Les Corts valencianes coincidint amb el 4t aniversari de la primera gran manifestació massiva per reclamar un finançament valencià.

En el manifest es fa un repàs a la situació d’infrafinançament que pateix el País Valencià i es fa una crida a la societat valenciana a l’organització i la mobilització que servisca per a condonar el deute que és impagable, eliminar el dèficit fiscal, i avançar envers una hisenda pròpia necessària pel nostre autogovern i per millorar la vida de les valencianes i valencians.

El manifest, que està obert a la signatura d’entitats i persones, pretén posar en l’agenda política la necessitat de la revisió del sistema de finançament i arribar al conjunt de la ciutadania i de les poblacions valencianes. Per a la Crida pel Finançament és necessari superar l’actual situació caracteritzada per les promeses incomplides pels diferents governs espanyols i aconseguir obrir una negociació real que acabe amb l’espoli fiscal.

Finalment, la Crida pel Finançament està treballant per organitzar una gran mobilització unitària i transversal social per a aquesta tardor.

El manifest es pot consultar a: http://cridapelfinançament.net/index.php/signa

Inscriu-te al nostre butlletí

Top