La revista degana en valencià

La Fonteta i l’Alqueria, peces claus per a l’èxit del València Bàsket

El València Bàsket va viure el passat diumenge l’últim partit de preparació per afrontar la temporada 2018-2019. L’equip es va presentar front la seua afició al pavelló de la Fonteta de Sant Lluís jugant davant el Joventut de Badalona en l’edició XXV del Trofeu de València.

L’acte de presentació va començar amb l’entrada a pista de tots els xiquets i xiquetes del planter del club, i més tard, la rebuda a pista del primer equip femení i masculí.

Una volta més, el públic va deixar mostres de la il·lusió i les ganes que hi ha de veure el seu equip tornar a competir per intentar aconseguir un nou títol i així, ampliar la història del club valencià. Malgrat la derrota dels de Jaume, els jugadors varen deixar mostres de la responsabilitat que suposa tornar a jugar a casa davant els aficionats.

El pròxim divendres dia 5, el València Bàsket rebrà a l’actual campió de lliga, el Reial Madrid. Aquest mateix partit i al mateix escenari, va ser on el València va aconseguir la primera Lliga Endesa del palmarés. Aquella nit de l’alçament del trofeu, fou segurament el millor moment dels 30 anys d’història del club. Enguany, la Fonteta té ganes de més títols i per descomptat, repetir com a campions lliguers suposaria el «consagrament» del club, ja que se situarien entre els millors equips d’Europa.

Com cada any, el pavelló local del València Bàsket, la Fonteta, serà la peça fonamental per seguir a l’elit d’aquest esport gràcies al recolzament incondicional de l’afició, que setmana rere setmana seguix omplint l’aforament als seients de la casa taronja.

Malgrat ser un dels equips de major referència nacional, l’equip de la capital del Túria es va marcar un nou objectiu, millorar el planter del club. Per fer açò possible, la institució taronja va decidir invertir diners i construir ”L’alqueria del Bàsket”. Aquesta Alqueria és un centre d’ús exclusiu per a les categories inferiors del València, per al femení i masculí. Ací, xiquets i xiquetes entrenen, competixen i creixen com a jugadors.

Actualment, aquesta construcció és la més gran d’Europa, i equips d’elit Mundial com els San Antonio Spurs ja han visitat les instal·lacions per intentar agafar idees i traslladar-les als Estats Units.

 

 

Inscriu-te al nostre butlletí

Top