La revista degana en valencià

La Pepa aterra el 14 de gener a l’Auditori de Castelló amb la presentació del seu nou disc: ‘III’

11/02/2022

El concert comença a les 19:30 h i comptarà amb la presència de Mireia Vives, Tesa, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano.

La Pepa Cases aterra a l’Auditori de Castelló el divendres, 14 de gener, amb la presentació del seu nou disc, III (Bureo Músiques, 2021) amb Hèctor Tirado i Dario Díaz. El concert comença a les 19:30 h i comptarà amb la presència d’altres grans artistes com ara Mireia Vives, Tesa, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano. Aquest nou projecte discogràfic en valencià de La Pepa naix després d’altres treballs com Mi otra yo (Bureo Músiques, 2013) i En mi idioma (2008).

La Pepa ja ha alliberat alguns dels temes que formen part del seu proper treball perquè seus oients tasten com serà III (Bureo Músiques, 2021): Deixa’t en pau (amb la col·laboració d’Andreu Valor), Temps (amb la col·laboració de Tesa), Besos Confinats o En Dansa.

El nou disc de La Pepa és un disc amb cançons d’autora protagonitzades per l’amor, la lluita, la terra… A més a més, el nou treball de l’artista prompte estarà ja a la venda i amb l’adquisició de cada disc, 1 euro es destinarà a AACC Ayuda Callejeros, una protectora de gats al carrer.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top