La revista degana en valencià

La Regidoria de Benestar Animal organitza la VI Fira Animalista de València al llit del riu Túria

29/09/2021

Dissabte, 2 d’octubre, d’11.00 a 20.00 hores, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors.

Amb la participació de més de 40 associacions protectores d’animals de la província de València.

Hi haurà tallers i activitats per a tota la família durant tot el dia.

Enguany, com a novetat, s’ha organitzat una Fira Animalista Virtual, el diumenge 3 d’octubre.

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València ha organitzat la VI edició de la Fira  Animalista de València. Serà dissabte, 2 d’octubre de 2021, d’11.00 a 20.00 hores, en el tram 9 del riu Túria, entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors.

Més de 40 associacions protectores d’animals de la província de València es donaran cita en aquest esdeveniment, que inclou activitats com ara desfilades de gossos en adopció i diferents tallers per a tota la família.

Amb este esdeveniment, la Regidoria pretén commemorar el Dia Mundial dels Animals, que se celebra el 4 d’octubre, donar l’oportunitat a les ONG de recaptar fons i conscienciar sobre la importància de la protecció i el benestar dels animals de companyia.

Es tracta d’una sisena edició molt esperada tant per les associacions com pels amants dels animals de la província de València, ja que l’edició 2020 no va poder realitzar-se a causa de la pandèmia.

Com en anteriors edicions, el públic assistent podrà col·laborar amb les associacions que tindran en els seus llocs diferents productes a la venda, a més de participar en les activitats programades que s’aniran succeint durant tot el dia. No faltarà la cavalleria muntada de la Policia Local de València, l’exhibició de la Unitat Canina de Bombers de València i altres activitats per a tota la família. Especialment, els nens i nenes podran gaudir de tallers educatius i lúdics que versaran sempre sobre la temàtica del benestar animal.

Aquest esdeveniment és gratuït i apte per a tots els públics i, per descomptat, els gossos són benvinguts per a gaudir del seu dia.

A més, aquesta sisena edició compta amb la novetat d’una Fira Animalista Virtual, que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre i a la qual es pot accedir de manera gratuïta mitjançant la plataforma ZOOM, mitjançant https://events.zoom.us/ev/AD_AWUn82vLreVqTpRtAPXFNUEUm1heNhwahP_qNtGv3KHRwui9FKF7LIt1awKxymqVfmU8

Aquesta fira virtual ofereix 6 conferències que giren entorn de la conscienciació animal, l’educació canina i al benestar felí, i són impartides per professionals reconeguts del món animal de la ciutat de València.

L’organització d’esta Fira, a més de suposar un necessari suport a les protectores i associacions d’animals valencianes, constitueix un element important dins la tasca que la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València du a terme anualment per tal de conscienciar la societat en la tinença responsable dels animals de companyia i en el foment de l’adopció.