La revista degana en valencià

La Repartidora recupera Rosa Luxemburg

La llibreria La Repartidora de Benimaclet (València), acollirà en el mes de febrer un curs amb el qual es pretén posar en valor el pensament de la revolucionària alemanya Rosa Luxemburg, cent anys després del seu assassinat a Berlin.

Serà el proper dissabte 16 de febrer, d’11 a 14 h, en la citada llibreria, una de les més actives del barri de la ciutat de la capital valenciana (C/Torreta de Miramar 1). El curs, anomenat “Rosa Luxemburg, cent anys després”, serà impartit per l’historiador Jorge Brunete, editor de Caliu Espai Editorial i del llibre 100 revolucions. Textos de Rosa Luxemburg. En aquesta cita es tractaran tres idees fonamentals: el context històric, alguns conceptes bàsics al voltant de la seua figura i el llegat de la revolucionària en l’actualitat.

Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes de visibilització de la figura de Luxemburg en el centenari de la seua desaparició, assassinada i llançada al riu Spree el 15 de gener de l’any 1919. L’assistència al curs demana apuntar-se prèviament via correu electrònic a l’adreça de la llibreria.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top