La revista degana en valencià

La sèrie «Després de tu» arriba a les tres cadenes de televisió À Punt, TV3 i IB3.

28/01/2022

El dimecres dia 2 de febrer, es presenta la sèrie «Després de tu», coproduïda per À Punt i TV3 amb la col·laboració d’IB3, que arrancarà emissió a partir del diumenge 6 de febrer a la nit i de forma simultània a les tres cadenes, el que suposa un important nivell de col·laboració autonòmica al sector audiovisual.

El projecte parteix d’una idea de Carles Alberola i Chon González, i la realització és d’Albena Produccions (per la part valenciana) i Minoria Absoluta (per la part catalana). Amb guionistes, actors i actrius de les dues autonomies, aquesta sèrie  en forma de comèdia dramàtica està formada per 20 capítols de 25 minuts.

Els actors protagonistes són Sergio Caballero, Verònica Andrés, Carles Sanjaime, Amparo Moreno, Borja Espinosa, Roberto Hoyo i Carla Pascual. A més d’una trentena d’actors i actrius episòdics.

La sèrie parla de com refer la vida després de la inesperada mort de Raquel, una de les seues protagonistes. Tracta del dol, però també de la vida, de l’amor, de madurar i tirar endavant. Una sèrie amb molt de sentiment i un bon equilibri entre l’humor i el drama. Hi ha més gent de la que pensem que conviu amb els que ja no hi són, com una manera de tindre’ls presents i poder seguir endavant.

A l’acte de presentació assistiran els directors generals de les tres cadenes, Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia, Vicent Sanchis, director general de TV3 i Andreu Manresa, director general d’IB3; juntament amb els actors i actrius protagonistes, part de l’equip directiu, de producció i representants de les dues productores (Albena/Minoria).

L’acte consistirà en la presentació de la sèrie i en els parlaments d’alguns dels convidats. També tindrà lloc la projecció del primer capítol de 25 minuts.

La pregunta fonamental és si aquesta sèrie és una passa més cap al reconeixement cultural de les tres comunitats autònomes, la seua llengua i el treball conjunt de les tres cadenes públiques.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top