La revista degana en valencià

La Sindicatura amplia el seu Programa Anual d’Actuació 2021 amb un informe sobre el deute públic de la Comunitat Valenciana

12/11/2021

La Sindicatura de Comptes ha decidit ampliar el seu Programa Anual d’Actuació 2021 amb un informe sobre el deute públic de la Comunitat Valenciana. La iniciativa respon a una petició de la Comissió d’Investigació sobre el deute públic de la Comunitat Valenciana creada per les Corts Valencianes per tal d’analitzar aquest assumpte i que aprovà el passat 8 d’octubre el seu pla de treball.

A més d’aquest informe, que s’iniciarà d’immediat i finalitzarà dins de 2022, es requereix també tota aquella informació elaborada per l’ens fiscalitzador referent al finançament autonòmic, al volum del deute públic i a la seua composició.

Com ha ocorregut en altres ocasions, la Sindicatura amplia així la seua tasca fiscalitzadora quan les circumstàncies ho requereixen i es mostra flexible a l’hora de canviar el seu Programa Anual d’Actuació com a conseqüència d’una iniciativa de les Corts.

L’esmentada comissió d’investigació té com a objectiu principal determinar la composició de l’estoc de deute públic de la Comunitat Valenciana i les seues causes, així com també quantificar el deute autonòmic, els conceptes que l’integren i la seua evolució fins l’actualitat. El pla de treball aprovat inclou també compareixences d’alts càrrecs i representants d’institucions públiques entre els que figuren el síndic major de comptes, Vicent Cucarella, i el seu antecessor, Rafael Vicente Queralt.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top