La revista degana en valencià

La web de Saó – Nº454

Totes les persones que teniu a la mà la revista, sabeu ben bé que ja són molts anys –quasi 44– de vida. Saó va nàixer a l’estiu de 1976. Tot i no ser un mèrit que ens agrada dir, cert és que se’m convertit en la revista degana de les que es publiquen en valencià.

Just ara que estem de canvi d’espai físic, en veure les primeres revistes dels anys 70-80-90 del segle passat, notes com ha canviat la maquetació, les tècniques d’elaboració dels números. Era inimaginable, en els inicis, que es pogueren publicar articles de destacades, de destacadíssimes persones, que ens enviaren el text i si podia ser una fotografia en blanc i negre. Hui, en pensar-ho, arribes a la conclusió que tenien, teníem, molt de mèrit. Els més antics de la casa encara recordem les discussions que van tenir per a comprar el primer ordinador per a la redacció de Saó. Hui, el dia a dia per a fer possible la revista, res té a veure amb aquell, aquells processos.

Cert és també que més d’un amic i amiga de Saó ens ha dit que per què no deixàvem d’utilitzar el paper i ho féiem digital, en pdf. No és intenció, de moment, deixar de publicar la revista en paper, mentrimentres puguem. Però el que sí que vam voler era adaptar-nos a les noves realitats, aprofitar el que et permeten les noves tecnologies per fer que Saó estiguera també present en les xarxes socials, aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix Internet i que aquest no sols servisca per a tenir-nos més controlats. Vam pensar d’obrir la finestra de Saó al món digital.

És per això que vam dissenyar una pàgina web (www.revistasao.cat) en la qual mostrar al món les idees de les persones que vulguen assaonar el nostre País, que realment en som més dels que diuen i volen. Per això, humilment, molt humilment, utilitzant la pàgina web volem fer molt més gran la família de Saó. Sabem que som el que som: no som un gran mitjà de comunicació ni ho serem mai, però pensem que és fonamental que la qualitat, el rigor, el nivell… de les persones que col·laboren amb nosaltres tinga, també, una eixida digital.

Per això, també vos oferim aquesta finestra per si voleu enviar-nos opinions, articles, fer-nos propostes…. Sabeu on estem, el que pensem, i també el que volem. Fem gran la família digital de Saó.

Una vegada publicades les opinions, els articles, les notícies que afecten el país, continuem aprofitant les noves tecnologies i fem servir les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter…) per poder arribar al major nombre possible de persones. Perquè estem convençuts del nivell cultural de la nostra publicació, dels nostres col·laboradors i col·laboradores. Perquè somiem un País Valencià que estem fent entre tots i totes. Perquè sabem que cal utilitzar tots els mecanismes possibles per a fer visible unes idees que ajuden a vertebrar el territori.

En aquest número de desembre, com a cloenda de l’any, dediquem el Quadern a la nostra pàgina web. I ho fem amb un recull d’articles i opinions que han estat publicats i que han viatjat per les xarxes socials. Recordeu també que, si voleu, podeu subscriure-vos a un butlletí digital que enviem setmanalment amb algunes de les entrades a la pàgina web.

PREU ARTICLE: -
SUBTOTAL: -
IVA: -
ENVIAMENT: -
TOTAL: -

Categories

Inscriu-te al nostre butlletí

Top