La revista degana en valencià

L’any Fuster recala a la Beneficència amb un concert d’homenatge

20/06/2022

Diumenge 19 de juny a les 19 hores, als patis de La Beneficència, es retrà homenatge a l’il·lustre pensador de Sueca, d’una manera festiva i musical.

La Diputació de València se suma als actes commemoratius de l’any Fuster amb un concert organitzat per l’àrea de Cultura amb la col·laboració del COM, col·lectiu Ovidi Montllor, que tindrà lloc el diumenge 19 de juny, a les 19 hores, als patis del Centre Cultural-La Beneficència.

El concert ha sigut concebut com un acte transversal i dinàmic que donarà pas a diferents generacions de músics de tota la geografia valenciana, des del veteraníssim Paco Muñoz als més joves Horaci Bort o Wilfrid Energia Humana. L’esdeveniment musical comptarà amb més de 60 músics i cantants associats al col·lectiu Ovidi Montllor, i estarà conduït per Amàlia Garrigós i Josep Vicent Frechina.

Al llarg d’unes dues hores actuarà una extensa llista d’artistes com Andreu Valor amb el cor de l’Eliana, Apologia, Arrop i tallaetes, David Vid i Enric Casado, Doctor Dropo amb Carles Enguix, el Cantautoret, Els Ullals, Ina Martí i Aitana Ferrer, Enric Murillo i Clara Dols, Invers, Josep Lluís Notari, Lola Bou i Manel Brancal, Malparlat amb Maria Amparo Hurtado, Maribel Crespo i Lola Ledesma, Mans de Destral i els Oratges canviants, Owix, Tico Esteve, i Pedro Ponce i Trovaversos.

L’espectacle, anomenat Sant Joan Fuster, servirà per a recordar la figura del pensador, amb el mateix esperit fusterià, crític i irreverent. Una única representació s’allargarà durant uns 120 minuts per a commemorar l’aniversari de la mort de l’assagista suecà, figura polièdrica i inevitable en la història recent del poble valencià.

Les entrades poden ser retirades, de manera gratuïta, al punt d’informació de la Beneficència.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top