La revista degana en valencià

Les Falles ja han arribat a Texas

Sí. Ha arribat el moment!

Les Falles de València arriben a Texas de la mà d’un valencià, Eugeni R. García Orts, professor de la Tarleton State University en Stephenville, Texas.

A partir del 7 de setembre, amb la inauguració en el Dora Lee Langdon Cultural & Educational Center (Granbury, Texas) de “The Langdon Review Weekend”, la fira d’art i cultura en USA en la qual està inclòs l’esdeveniment, comença una voràgine d’activitats que tenen com a objectiu principal donar a conèixer la festa i la cultura de les Falles als Estats Units, així com comunicar la candidatura a Patrimoni Intangible de la Humanitat (UNESCO) de les festes falleres.

Aquests són els principals esdeveniments que es duran a terme durant la celebració de “The Falles From València in Texas”:

  • 8 de setembre, a les 16 hores, inauguració de les exposicions “The Falles from València in Texas” i “The Silk Craftsmanship in València”, i presentació multimèdia en el Concert Hall (Dora Lee Langdon Cultural Center) sobre les Falles i la seua candidatura a Patrimoni Intangible de la Humanitat UNESCO.
  • 9 de setembre, a les 18 hores, nova presentació multimèdia sobre les Falles i la seua candidatura a Patrimoni Intangible de la Humanitat UNESCO als directius del Tourism Convention Bureau de Texas, i sopar de treball.
  • 10 de setembre, a partir de les 12 hores, concurs de paelles i degustació de vins valencians.
  • 11 de setembre, clausura de les exposicions i recepció en Tarleton State University.

La pàgina de Facebook https://www.facebook.com/thefallasfromvalenciaintexas/ publicarà amb regularitat actualitzacions sobre cadascun dels esdeveniments diaris, i a la finalització de l’esdeveniment prometem un resum complet del que van ser “The Falles from València in Texas 2016” i del que s’espera aconseguir per al pròxim any i els successius.

Açò no ha fet més que començar!

Inscriu-te al nostre butlletí

Top