La revista degana en valencià

L’Escalante promou la creativitat gràfica i el disseny

01/05/2020

  • Glòria Tello, diputada de l’Escalante, destaca que “amb iniciatives com esta volem contribuir no sols a dur a terme les bones pràctiques i arribar a la major excel•lència en disseny, sinó també a donar l’oportunitat als grans dissenyadors que tenim la sort de tenir a les nostres terres”

 

En els pròxims dies l’oficina tècnica del Teatre Escalante farà extensiva una crida a projectes per a rebre propostes, que seran solucions gràfiques i de disseny, que avancen el perfil tècnic i professional de qui desenvoluparà la imatge gràfica de la pròxima temporada d’arts escèniques del Teatre Escalante.

 

Amb la intenció d’obrir-se al sector professional del disseny, l’Escalante estudiarà els dossiers dels dissenyadors i empreses creatives que es presenten a esta cridada per tal de trobar aquella persona o empresa creativa que durant un any haurà de donar forma gràfica a la temporada que està per vindre. També d’adaptar les diferents imatges de les produccions teatrals i d’arts escèniques que aborda l’oficina tècnica de Teatre.

 

Com ha assenyalat Glòria Tello, diputada de l’Escalante, “amb iniciatives com esta volem contribuir no sols a dur a terme les bones pràctiques i arribar a la major excel•lència en disseny, sinó també a donar l’oportunitat als grans dissenyadors que tenim la sort de tenir a les nostres terres”.

 

La iniciativa promoguda des de la mateixa oficina tècnica del teatre i de l’actual programador en trànsit, Gabi Ochoa, ha sondejat les principals associacions de dissenyadors, il•lustradors i empreses de comunicació amb l’objectiu d’invitar als dissenyadors i empreses creatives a presentar propostes o portfolios que ajuden a escollir una nova línia de treball. No es tractarà, en cap cas, de realitzar un treball ex-profeso, sinó de presentar un dossier o portafulles de treballs professionals ja realitzats per a la seua valoració.

 

La informació i els detalls tècnics es publicaran en el web del Teatre Escalante (www.escalantecentreteatral.com) a partir del dia 4 de maig, i es donarà un termini d’uns 12 dies per a presentar un resum de treballs ja realitzats, a ser possible relacionats amb les arts escèniques i la il•lustració adaptada per a públic infantil.

 

Si les propostes rebudes resulten d’interés per a l’equip de l’Escalante, s’estudiarà la viabilitat de negociar un contracte professional per a la temporada, per al qual es preveu una quantia màxima de 12.000 € + IVA, i que comportaria realitzar el gruix dels treballs de la nova temporada: cartells, adaptacions i suport a la comunicació gràfica de l’Escalante.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top