La revista degana en valencià

Maluks, la nova sensació de l’urban valencià liderat per dones

27/11/2020

“ME TOCA”, UNA CANONADA ELECTROPICAL SABROSONA QUE AVANÇA EL SEU PRIMER DISC

El quartet d’urban tropical valencià presenta el seu nou single “Me toca”, un ritme ballable de cadència dancehall on hi col·labora La Fúmiga, que canta a l’empoderament femení i a una col·lectivitat viva i combativa.

El primer disc de les Maluks, Som i vibrem, veurà la llum el 29 de gener a través del segell Propaganda pel fet!

L’escena musical urbana valenciana bull darrerament amb propostes festives i reivindicatives que triomfen per tot l’estat. En aquest context tan ric, el quartet del barri valencià de Benimaclet, les Maluks, es perfilen com un dels projectes musicals valencians a tenir en compte aquest 2021.

“Me toca” és el seu nou single i videoclip, on col·laboren amb els valencians La Fúmiga. Produïda pel músic, DJ i productor bagenc Puxi, “Me toca” té una potent base electrònica de cadència dancehall i metalls de timba cubana. En aquest single ballable de ritme tropical, les Maluks reivindiquen les veus femenines a l’escena musical del moment i canten a l’essència combativa i comunal del barri de Benimaclet de València.

Aquesta cançó festiva que convida a moure els malucs i pensar en positiu en aquests temps difícils, serveix com avançament del que serà el seu primer disc Som i vibrem, que es publicarà el 29 de gener de 2021.

Maluks neix de la fusió de les arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, i de la seva posada al dia gràcies a una base purament electrònica i ballable. A més a més, la banda no deixa passar cap ocasió, sigui a ritme de dancehall, dembow o rap, per demostrar que a les seves cançons hi ha un esperit combatiu, d’empoderament femení i un fort sentit de la col·lectivitat i de les lluites populars.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top