La revista degana en valencià

La música feminista de Les Kol·lontai arriba a terres valencianes

Aleksandra Mikhàïlovna Kol·lontai va ser una revolucionària comunista, la primera dona ministra i una gran defensora de la causa feminista. Per això, no és d’estranyar que el projecte musical format per Sílvia Comes, Meritxell Gené, Ivette Nadal i Montse Castellà es diga Les Kol·lontai, ja que pretén unir música i reivindicació feminista en un espectacle que no deixa indiferent a ningú.

Aquest divendres, 26 de gener, Les Kol·lontai arriben a terres valencianes, al cor de l’Horta Sud. La seua vocació totalment reivindicativa sobre l’univers de la dona prendrà l’escenari del TAMA d’Aldaia a una actuació especial amb quatre grans veus de l’escena musical actual. I ho faran amb una vintena de cançons sobre textos de Montserrat Abelló, Rosa Fabregat o Montserrat Roig, entre altres, a més de lletres pròpies.

El projecte Les Kol·lontai s’originà amb motiu de la inauguració del festival Barnasants 2017, i s’ha consolidat com a l’espectacle que fica el focus en el drets de les dones, la igualtat i la visibilitat de les mateixes.

El concert serà divendres 26 de gener a les 20:30 al TAMA d’Aldaia. Les entrades es poden comprar a la taquilla en l’horari habitual i en www.giglon.com.

 

Inscriu-te al nostre butlletí

Top