La revista degana en valencià

No al tancament de l’Institut Français de València i a l’acomiadament de tota la seua plantilla

06/05/2021

NO AL TANCAMENT DE L’INSTITUT FRANÇAIS DE VALÈNCIA I A L’ACOMIADAMENT DE TOTA LA SEUA PLANTILLA
Demanem un indult de 2 anys !
L’Institut Français de València viu sota l’amenaça, de fa uns quants dies, del tancament i de l’acomiadament coŀlectiu de les 26 persones de la seua plantilla abans de l’estiu.

No volem deixar que València patisca el sotrac de la pèrdua del seu únic i emblemàtic Institut Français i volem evitar que aquest centre cultural desaparega i deixe òrfena una Ciutat Vella que necessita de veïnat i treballadors que la facen amable i habitable.

Com a centre cultural actiu de 1888 ençà, no podem oblidar que la cultura i les llengües representen un potent vector d’unió entre els pobles. La nostra ciutat, València, no pot restar sense l’entitat cultural i bressol històric de l’ensenyament de la llengua francesa i la seua cultura.

Els treballadors ens resistim a deixar de servir els valencians i volem continuar la nostra tasca en favor de la multiculturalitat i el multilingüisme per a bastir ponts i fomentar uns valors que estan lluny de la decisió presa per l’Institut Français d’Espanya i el Ministeri dels Afers Estrangers francés, basats únicament en l’aprofitament i la rendibilitat econòmics.

Convoquem per al divendres 7 de maig una concentració davant de l’Institut Français de València (Moro Zeid, 6, València) de les 18.00 h a les 19.00 h.
Us hi esperem!

Salvem l’Institut Français de València!

En el desenvolupament de la concentració es garantirà la distància interpersonal necessària per a impedir els contagis i contindre la propagació de les infeccions causada per la COVID-19, com també el compliment de les altres normes sanitàries establides amb motiu de la crisi sanitària.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top