La revista degana en valencià

Un nou viatge pel País Valencià – Nº 434

A finals del segle XVIII, Josep Antoni Cavanilles ja va escriure Observaciones sobre historia natural, geografía, agricultura, población y frutos del Reino de Valencia. Dos segles més tard, en 1962, Joan Fuster va publicar de la mà de les guies Destino El País Valenciano. Ambdues obres ens oferien un viatge, una panoràmica minuciosa i detallada –segons com– de la situació del nostre país. Ara calia actualitzar-les, i és el que han fet Néstor Novell i Josep Sorribes: un Nou viatge pel País Valencià.

Després de la lectura dels dos extensos volums que el componen, vam creure necessari oferir els lectors de SAÓ les diverses anàlisis que els dos professors en fan. I d’ací naix la idea d’aquest Quadern, un monogràfic fet des de l’estima per la nostra terra i amb l’objectiu d’aportar idees per millorar-la des de diversos aspectes fonamentals com són la industrialització, la innovació, el turisme, el finançament i l’organització territorial.

I ho fem de la mà d’especialistes com Josep-Antoni Ybarra, Manuel Aragonés, Pau Rausell, Rafa Beneyto i Andrés Boix. A més, es completa amb una entrevista amb els autors d’aquesta obra magna que hauria d’estar en totes les llars valencianes. Sorribes i Novell: gràcies a ells podem conéixer-nos una mica millor com a poble.

PREU ARTICLE: -
SUBTOTAL: -
IVA: -
ENVIAMENT: -
TOTAL: -

Categories

Inscriu-te al nostre butlletí

Top