La revista degana en valencià

Obert per vacances. Opcions culturals front la calor en el MuVIM

05/07/2021

‘L’Aventura del Pensament’ estarà oberta tot el mes d’agost

Una proposta cultural àmplia, variada i plural per a este estiu en el MuVIM

Este mes d’agost serà més fàcil de dur gràcies a la proposta cultural del MuVIM, museu dependent de la Diputació de València. A més de la programació d’exposicions temporals, com ara la mostra ‘Visca Berlanga!’, enguany i com a novetat, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat ha decidit mantenir oberta l’exposició permanent ‘L’Aventura del pensament’ durant tota la temporada estiuenca.

Tot un mes d’agost, el d’este estiu atípic, per a gaudir d’un passeig que travessa els canvis i l’evolució de la societat occidental des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat. Una exposició amb un plantejament sorprenent, sense objectes ni textos explicatius, que fan de la seua visita una experiència sensorial i emocional, a més d’intel·lectual.

L’aposta naix de la voluntat de presentar a la ciutadania una oferta cultural àmplia i variada durant una época en què les activitats culturals patixen la parada estiuenca. En paraules de la diputada del MuVIM Gloria Tello, “la idea de mantindre oberta l’exposició permanent del MuVIM com a novetat durant el mes d’agost arredonix la nostra determinació d’oferir els ciutadans i les ciutadanes una proposta cultural àmplia, variada i plural. El ventall d’exposicions temporals d’este moment al MuVIM es veu reforçat, sense cap dubte, per l’obligada visita a l’exposició permanent”.

La visita a esta exposició pot realitzar-se en castellà, valencià, anglés o francés i durant tota la setmana en diferents horaris i amb entrada gratuïta, només cal reservar plaça telefonant al 963883730.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top