La revista degana en valencià

Presentació-col·loqui sobre el número 444

En la revista Saó dediquem tots els anys un Quadern a presentar una de les comarques valencianes. Tractem d’oferir sempre una visió panoràmica del que es mou en la cultura de la contrada, el patrimoni natural, les fortaleses, els punts febles…
En aquesta ocasió visitem el Maestrat, sense distincions d’Alt o de Baix, i ho fem recollint tots els punts esmentats però intentem anar més enllà: de les mans de la gent implicada en un projecte rescabalador, passejarem amunt i avall per un territori perifèric que brega per ser.
El Quadern, coordinat per Josep Meseguer-Carbó, ens descobrirà els esforços de la societat civil per erigir el Maestrat de demà, una comarca que es reivindica cohesionada socialment, amb futur i sostenible. Hui es treballa en la institucionalització de la comarca, prescindint dels tòpics superflus i mistificadors que l’han identificat.
Per això, vos esperem el divendres 15 de febrer a la Biblioteca de Vinaròs, per presentar i debatre les reflexions dels autors, que ens hi acompanyaran.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top