La revista degana en valencià

Ramon Ferrer, reelegit president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

Ramon Ferrer ha estat reelegit president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua amb 11 vots a favor enfront dels 7 que ha rebut Josep Palomero i dos vots en blanc. Per la seua banda, Josep Palomero deixarà la vicepresidència de l’entitat, ja que Rafael Ramos serà el nou vicepresident. I Verònica Cantó continuarà com a secretària.

Tal com afirmava Ferrer en un recent article publicat a Saó, “ara que les principals obres normatives, com són la Gramàtica i el Diccionari, estan a l’abast dels valencians, hem de projectar-nos de cara al futur. Hem d’aprofundir en la tasca pedagògica i divulgativa de les activitats de l’AVL. En una paraula, hem d’eixir al carrer i arribar a tots els racons del nostre territori.

Però també hem de fer sentir la nostra veu, si cal, per a recordar que som l’entitat normativa, amb una funció encomanada a nosaltres per llei. Com a institució de la Generalitat i estatutàriament, tenim clar quin és el nostre paper i la nostra responsabilitat. Des de la lleialtat institucional, exigirem, ara i sempre, la mateixa lleialtat lingüística”.

Ací pots llegir l’article sencer 

Inscriu-te al nostre butlletí

Top