La revista degana en valencià

Setmana Internacional dels Arxius

08/06/2021

#Empoderant els arxius

7 al 14 de juny de 2021.

Les arxiveres i arxivers valencians estem de celebració, sota l’aixopluc del Consell Internacional dels Arxius, organitzem tot un seguit d’activitats encaminades a la celebració del dia central, el 9 de juny, Dia Internacional dels Arxius.

Aquest 2021 l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians hem organitzat els X Encontres d’Arxiver@s.

L’organització d’aquestos Encontres ens ha permés recorrer la geografia del nostre país, arropats per les arxiveres i arxivers i amb el suport dels ajuntaments o institucions als quals pertanyen hem visitat cada any un municipi diferent d’Alacant o Castelló, i donat suport a l’activitat organitzada a València per la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, fins que la pandèmia ha fet que ens trobem d’altra manera.

Enguany tornem a trobar-nos virtualment. El Consell Internacional d’Arxius ha promogut el lema #Empoderant els Arxius i l’AAV ha organitzat els X Encontres d’Arxiver@s, on anem a parlar de “Transformació Digital i Arxius: Nova Normativa”, amb les intervencions de Nacho Alamillo i Beatriz Franco, qui reflexionaran sobre les normes més actuals que van a marcar de manera important el nostre treball en el marc de l’implus de la transformació digital i la cerca d’aliançes col·laboratives, transparents i inclusives.

En el següent enllaç pots inscriure’t.

https://arxiversvalencians.org/x-encontres-darxivers-2021/