La revista degana en valencià

Silla llança la campanya de les mascaretes «Trau la llengua. Viu en valencià»

18/11/2020

Com a conseqüència de la pandèmia que estem vivint, ens hem de reinventar per tal de combatre la covid i eixir d’aquesta situació de la millor manera possible.

L’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística, està coordinant la campanya de les mascaretes «Trau la llengua. Viu en valencià», dissenyada pel Servei de Comunicació,  a fi de promoure l’ús de la nostra llengua, contribuir amb el medi ambient evitant que es genere tant de residu, ja que aquestes mascaretes podem llavar-se 80 vegades a 60º sense que perden poder de filtració; i, sobretot, lluitar contra aquest virus que tant ens està canviant la vida.

Des de la Regidoria de Normalització Lingüística s’ha volgut oferir aquesta campanya a la resta d’agències de promoció del valencià, administracions, comerços… amb l’objectiu de sumar esforços per acabar amb la covid. A hores d’ara ja hi participen pobles com Almassora, Oliva, la Pobla de Vallbona o Montserrat.

A més, s’estan fent gestions amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de Valencià per tal de demanar una subvenció i convocar un premi per l’ús del valencià en els comerços i serveis del poble. Els establiments que hi participen rebran mascaretes perquè les puguen repartir entre la clientela. En aquests moments cal treballar per la llengua i per estar al costat del xicotet comerç i serveis que són els que donen vida a un poble.

Les primeres persones que rebran aquestes mascaretes són els joves guanyadors i guanyadores del Porrot Jove de Narrativa que recolliran el premi de manera individual aquesta vesprada a l’Alcaldia.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top