La revista degana en valencià

També podem fer cinema en valencià i de qualitat.

17/07/2019

M’ESPERARÀS? , s’estrena demà dijous a Palma de Mallorca.

M’ESPERARÀS? , l’òpera prima del director-actor i dramaturg Carles Alberola / Albena Produccions després d’inaugurar la passada Mostra de Cinema del Mediterrani i de ser estrenada als Cines Lys de València, a Castelló i Alacant, a més d’un centenar d’espais culturals, s’estrena demà dijous a Palma de Mallorca. El cinema que l’acollirà esta projecció serà el CineCiutat, un antic i emblemàtic cinema  (el Renoir) condemnat a desaparèixer, que va ser “rescatat” per un grup de ciutadans que el va recuperar com a sala de cinema d’autor,  en V.O. Ara, compta amb una ampla programació i nombroses activitats relacionades amb el cinema  www.cineciutat.org

En “M’ ESPERARÀS?”, Jaume i Raquel, un matrimoni exemplar, organitzen una cita a cegues a Rubén, un amic neuròtic depressiu separat fa dos anys. La dona que finalment acudeix a la cita, fica del revés la seua relació, tot allò que creien inamovible, i els demostra que mai és tard per tornar a començar.

Tenint com a referent les adaptacions cinematogràfiques de les comèdies neoyorquines de Neil Simon i més recentment l’adaptació del text teatral “Le prénom” o “Un deu salvatge”, Alberola creu en la potencia de la situació dramàtica que planteja M’ESPERARÀS? mantenint la unitat de temps i espai, com a la peça teatral.

Una comèdia amb tocs romàntics que inicialment va ser obra de teatre i que ens parla de l’amistat, la fidelitat, la capacitat d’imaginari els somnis. La versió cinematogràfica compta amb el mateix elenc actoral que a la peça teatral: Carles Alberola, Alfred Picó, Cristina García i Rebeca Valls.

 

Inscriu-te al nostre butlletí

Top