La revista degana en valencià

Tito Pontet publica el seu nou single «Bon Port»

Foto de Jordi Arques

Este dilluns 21 de gener, la banda de música jamaicana i llatina de l’Alcoià ha estrenat el seu nou tema, «Bon Port», a YouTube. Es tracta d’una cúmbia que parla dels migrants i refugiats que han de travessar el Mediterrani per arribar a les costes europees fugint, en gran part, de conflictes que Occident ha creat a casa seua. El single s’ha publicat acompanyat d’un videoclip enregistrat al Port de Xàbia i al Pub L’Escenari d’Alcoi i produït per Poca Broma Produccions.

El single és l’avançament del segon treball dels Pontet, l’homònim Bon Port, un EP amb quatre temes que vorà la llum a començaments del mes de febrer d’este 2019. Bon Port arriba després de 5 anys de trajectòria i d’un primer EP, Candela (2017), que va portar a la banda a girar arreu del territori i a estar nominada a la categoria de millor disc de mestissatge dels premis Ovidi.

La primera oportunitat de poder escoltar el single en directe després de la seua publicació de serà este dissabte 26 de gener a Canals, on compartiran escenari amb L’Horta en Flama i DJ Psychotropik.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top