La revista degana en valencià

Ulls que miren, nou videoclip de Laura Esparza i Carlos Esteban

06/02/20

El duo valencià Laura Esparza i Carlos Esteban estrenen Ulls que miren, primer avançament oficial del seu primer disc Mare Natura. Fa un any, es van estrenar en el panorama traient a la llum dues primeres cançons (De noche i Ones), que trobarem també dins del seu primer àlbum.

En Ulls que miren, Laura i Carlos ens mostren la seua versatilitat, mesclant sons i instruments mediterranis amb baixos i percussions més electròniques i sintètiques. A més, en aquest tema han col·laborat dues persones molt pròximes al duo com són Mireia Muñoz, amb un brillant solo de saxo soprano i Álex Gil, amb la trompa que conclou unes tornades que bé podrien recordar-nos a una coral oriental.

Quant a la temàtica, ens han confessat que la lletra d’aquest tema està basada en la famosa cita de Carl Jung, “Allò al que et resisteixes, persisteix”. Per això, tant en la lletra com en el videoclip, podem apreciar una contínua resistència i lluita que només espanta els nostres fantasmes quan cessem en ella, acceptant amb compassió tot allò del que volem desprendre’ns.

En el videoclip, dirigit per Alexander Lemús Gadea i guionitzat per ell mateix, al costat de Carmen Frontera, ha col·laborat tot un equip creatiu donant vida a aquesta atmosfera màgica que acompanya la cançó. Jorge Esparza, germà de Laura, ha participat de nou en aquest vídeo com a director de fotografia i encarregant-se de l’edició. El videoclip és un continu viatge, on les referències al cinema clàssic s’intercalen amb un maquillatge i estètica totalment trencadora.

Per tot això, podem dir que el duo arranca amb força en el panorama valencià i quedem a l’espera d’un disc que s’estrenarà prompte i segur que ens continuarà sorprenent.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top