La revista degana en valencià

Volem la Biosfira 2021!

24/05/2021

La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció s’ha adreçat a l’Ajuntament d’Alzira per a exposar-li que després de l’estiu es preveu que estem vacunats el 70% de la població, de manera que pràcticament podem tindre immunitat de grup. Per això mateix s’han autoritzat per a primers de setembre les Falles; per cert, quan tornaran a fer les Falles amb els materials tradicionals, de fusta i cartró, i no amb plàstics que quan es cremen generen compostos tòxics i cancerígens?

Per altra banda, fa mesos que està obert el mercat municipal dels dimecres, on desfila tanta gent com la que pot acudir a la Biosfira i en ell no hi ha hagut problemes.

Cal considerar que la Biosfira, amb les anteriors edicions, ja s’ha convertit en un referent a La Ribera per a mostrar i promoure les alternatives respectuoses amb el medi ambient, que tanta falta ens fan. I mantenint les normes necessàries de precaució (mascareta, llavat de mans, augmentant la distància entre les carpes, etc.), que riberencs i valencians estem demostrant ser capaços de mantindre, i molt millor que altres comunitats governades per neoliberals trumpistes i destrellatades.

Per tot això hem sol·licitat que l’Ajuntament organitze ja per a aquest 2021 una nova edició de la Biosfira, per a finals de setembre o primers d’octubre, agafant doble espai que en anys anteriors al Parc de l’Alquenència per a separar més les carpes i els visitants. I al mateix temps hem invitat a altres col·lectius que ho demanen també a l’ajuntament.

Perquè hem de recuperar les coses bones d’abans la pandèmia!

Inscriu-te al nostre butlletí

Top