La revista degana en valencià

Xavi Sarrià i Feliu Ventura viatgen a Grècia per tocar pels refugiats

Els cantants valencians Xavi Sarrià i Feliu Ventura, que en els últims dies estan presentant el proyecte “Llibres, batalles,cançons”, viatjaran aquest cap de setmana a Grècia per tocar per les persones refugiades que es troben allà reallotjades en hotels i cases, després que els camps fossen desmantellats durant l’estiu. Els músics hi van en solidaritat amb els refugiats, arran que voluntaris de la Comunitat Eko –amb base a Grècia- els explicaren la necessitat que tenen les famílies refugiades de construir comunitat, trobar-se entre elles i enfortir llaços, sobretot després que els camps foren desallotjats i les famílies dispersades.

Els músics visitaran diversos hotels, que allotgen una trentena de persones cadascun, cases particulars, i alguns edificis ocupats que serveixen de refugi. Actuaran dissabte 25 a l’Hotel Isthimia Prime i Diumenge 26 al City Plaza Squad.

Diumenge a la nit i dilluns, a més, faran un concert obert a tothom a Atenes, per reunir totes les famílies i persones refugiades, voluntaris i públic que ho desitge.

Inscriu-te al nostre butlletí

Top