La revista degana en valencià

ZOO, Auxili i La Fúmiga encarregats de portar la música en valencià a la Gran Fira de Juliol

“La Gran Fira de València s’ha convertit en un dels esdeveniments de referencia en l’oci i la cultura de la societat valenciana”

A dos mesos de la inauguració de la Gran Fira de Juliol, que té lloc tots els anys als Jardins de Vivers, s’han donat a conèixer els grups que amenitzaran les nits d’estiu de la ciutat de València.

Amb més de 100 anys a les seues esquenes, la Gran Fira de València s’ha convertit en un dels esdeveniments de referencia en l’oci i la cultura de la societat valenciana. Aquest esdeveniment acull cada any els famosos Concerts de Vivers que any rere any han comptat amb un cartell de renombrades figures del panorama musical nacional i internacional. No obstant, la Gran Fira no acull sols concerts sinó que també compta amb una fira d’atraccions, degustacions gastronòmiques, mercats ambulants i l’esperada Batalla de Flors entre altres.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, va fer públic en la roda de premsa de presentació del passat dimecres 2 de maig el cartell amb els noms dels grups que encapçalen els concerts a més de les dates en que se celebrarà aquest esdeveniment, que serà del 4 al 28 de juliol.

De la mateixa forma que l’any passat, grups com Txarango, Vadebo i les xiques de Pupil·les van portar la música en valencià a la capital, enguany els grups que faran vibrar la ciutat seran ZOO, de Gandia, que portarà el seu últim disc “Raval” del 2017 i actuarà l’11 de juliol, la jove reggae band d’Ontinyent, Auxili, que actuarà el dia 21 donant a conèixer el seu recent tercer disc “Tresors”, i per últim, tot i que actuarà els primers dies, en concret el dia 5 de juliol, serà la banda alzirenya, La Fúmiga, oferint així un nou format a l’escena musical valenciana, destacat per un potent directe on es barregen des de temes punk i ska fins a ritmes llatins, balkan i música popular valenciana.

Les entrades per als concerts es poden adquirir a la pàgina web concertsdevivers.com i els preus oscil·len des dels 15€ per ZOO (acompanyat dels francesos DUB INC, la rapera argentina Sara Hebe i Jazz Woman); 14€ per al 21 de juliol amb Auxili (amb un dels fills de Bob Marley, Ky-Mani Marley i Mediterranean Roots), i 25€ per al concert de la Fúmiga (també amb el concert del serbi Emir Kusturica).

Inscriu-te al nostre butlletí

Top