La revista degana en valencià

Turisme al País Valencià – Nº450

Des de Saó volíem fer un Quadern sobre el turisme al País Valencià. I el volíem fer perquè, indubtablement, té una importància fonamental per al nostre territori, econòmicament i social. De fet, si hui desapareguera el turisme, es produiria un terratrémol total. Sabem també que el turisme no és un fet únic de la nostra comunitat autònoma: Espanya és una potència turística de primer nivell mundial. Però, per a nosaltres, també és fonamental.
I un dels primers problemes que té el sector turístic és que s’han de combinar molt bé les línies de treball del nostre territori amb les que es puguen desenvolupar a escala de l’Estat espanyol i de les altres comunitats autònomes.
Sabem també que el nostre Quadern no pot abraçar totes les cares d’aquesta figura tan polièdrica, però hi aportem un granet amb els escrits dels nostres col·laboradors i col·laboradores.
El primer article està signat per Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, i parla sobre l’hospitalitat com a valor essencial i característica pròpia; entre altres coses ens recorda que s’han posat en marxa quasi 300 accions formatives en les quals han participat sectors tan diversos com guies, comerciants, policies o taxistes… Hospitalitat.
El segon article és d’Armando Ortuño i Jairo Casares Blanco. Hi parlen de les infraestructures que són necessàries perquè es puga desenvolupar el turisme. I s’estarà d’acord o no en els seus plantejaments, però de segur que l’article no els deixarà indiferents.
Laire Bilbao escriu sobre la col·laboració publicoprivada com a garantia d’èxit per a les destinacions turístiques i ens explica algunes de les coses que s’han fet, per exemple, a Benidorm, i també n’analitza els resultats.
El quart i darrer article el signa Nuria Montes i tracta sobre les noves amenaces i competències del sector turístic, recordant el que s’ha fet, el que s’està fent i el que cal fer per fer front a la realitat global del turisme.
Per a cloure el Quadern, tenen a la seua disposició una entrevista a Antoni Mayor, president d’HOSBEC, la patronal hotelera de Benidorm i la de la Comunitat Valenciana, en la qual fa un repàs a les realitats i al futur. Les seues respostes són molt clares, contundentment clares.

PREU ARTICLE: -
SUBTOTAL: -
IVA: -
ENVIAMENT: -
TOTAL: -

Categories

Inscriu-te al nostre butlletí

Top